Mapa del webdoc

Editorial Bruguera, una història de la classe obrera és una sèrie documental multimèdia, un webdoc que combina continguts audiovisuals, documents, fotografies i textos. Aquesta fórmula permet complementar la memòria oral –els testimonis recollits en entrevistes durant la primavera de 2017– amb el fons recollit pel projecte de memòria del centre cívic del Coll – la Bruguera des de 2009, compost per revistes, fotografies i documents interns de l’empresa. Per relligar aquests dos elements, s’han elaborat uns articles que els interpreten plegats i ofereixen el context històric i social per aproximar-se a les dècades que abasten els records de les persones protagonistes d’aquest projecte.

A través d’aquest mapa del webdoc podeu accedir a tots els continguts de cada capítol, comprovar d’una ullada quins heu visitat i marcar com a favorits els que vulgueu consultar més endavant.

Editorial Bruguera – una història de la classe obrera

és un documental interactiu (un webdoc) que permet apropar-nos a la memòria de les persones que van treballar en aquesta empresa. Es poden veure vídeos, llegir textos i consultar documents sobre diferents aspectes d’aquesta història.

Tots els capítols que veieu en aquesta pàgina es van publicar durant la tardor de 2017, de manera que podeu seguir el documental com si fos una sèrie. També podeu accedir a tots els continguts a través del mapa del webdoc.

Aquest web utilitza ‘cookies’ pròpies i de tercers per oferir-vos una experiència i un servei millors. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l’usuari accepta l’ús que fem de les ‘cookies’.

tancar

Editorial Bruguera – una història de la classe obrera

encara no està disponible per a mòbil i altres dispositius. Hi estem treballant. Us convidem a gaudir-ne des d'un ordinador.